Aanbieding!

31% korting Madame Tussauds nu entree maar €17.00 pp

17.00

Entreeticket Madame Tussauds Amsterdam €17.00

Artikelnummer: b9406789e070 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Madame Tussauds Amsterdam voor maar €17.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar.

Madame Tussauds is een must have to see wanneer je in Amsterdam bent! Je vindt er wassenbeelden van je grootste helden, populaire artiesten, bekende dj’s, modellen en de grootste sporters. Leer de verhalen achter de beroemdheden kennen, maak een selfie met Justin Bieber of zing mee met Adele. Een leuke en interactieve ervaring voor jong en oud. Je bent nog nooit zo dichtbij je idool geweest. Combineer Madame Tussauds met een gezellig dagje shoppen in onze eigen hoofdstad. Zo vind je de bekende Kalverstraat en het Rembrandtplein op loopafstand. 

Nieuw: zanger en presenatator Andre Hazes

Zanger en presentator André Hazes heeft zijn intrek genomen in ‘De Gouden Bitterbal’, de oud-Hollandse kroeg in Madame Tussauds Amsterdam. Hij treedt hier op onder het toeziend oog van zijn vader, Gerard Joling en Guus Meeuwis.

Bereikbaarheid 

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in het centrum van Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal loop je in ongeveer 10 minuten naar het museum. Reis je met de auto? In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Bijenkorf garage. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Madame Tussauds Amsterdam.