Aanbieding!

31% korting Landgoed Tenaxx nu entree maar €7.95 pp

7.95

Entreeticket Landgoed Tenaxx + snackmenu €7.95

Artikelnummer: b016e8b8a9e8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Landgoed Tenaxx + snackmenu voor maar €7.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 8 jan 2023. Gratis t/m 1 jaar. Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, Waterpark, Speel- en Leerpark en Museum.

Familieparken Landgoed Tenaxx is een groot bosrijk landgoed dat verschillende parken omvat: een Dinopark, Bomenpark, Miniatuurpark, 3D Bogenpark (niet bij de prijs inbegrepen), Waterpark en Speel- en leerpark. Voor jongere en oudere kinderen en voor volwassenen is er van alles te doen en te zien. Bij de entreeprijs is een snackmenu (frietjes met 2 snacks) inbegrepen.

Uniek is het Krijtwoud: een groot bos waar levensgrote dinosaurussen verscholen staan die brullen als je ze nadert. De sport is om ze allemaal te vinden. In het interactieve museum ‘Het Dinosaurium’ zijn onder andere dinoskeletten en fossielen te zien en een T-rex schedel op ware grootte. Je kunt ook zelf dinobotten en -eieren opgraven. Daarnaast is er een Miniatuurpark met schaalmodellen van bekende bouwwerken uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, zoals de Martinitoren, een Hunebed en vuurtoren de Brandaris. Er is een speeltuin met kabelbaan, een nostalgische Dinodance en een treintje waarmee je een ritje over het landgoed kunt maken. Ook kun je je uitleven op de survivalrun – een parcours met allerlei sportieve hindernissen – , de opblaasbare stormbaan, dinoglijbaan en dinorollerbaan. Het landgoed heeft een grote vijver met strandje waar je kunt zwemmen en roeien. Het bomenpark bevat de grootste collectie treurboomsoorten ter wereld.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren bij Landgoed Tenaxx. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Landgoed Tenaxx.