Aanbieding!

31% korting entree Het Arsenaal

9.95

Korting tickets Het Arsenaal vandaag maar €9.95 ipv €14.50

Artikelnummer: 6d8ddfd179b1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Het Arsenaal met 31% korting, betaal vandaag maar €9.95 ipv €14.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Entreeticket voor Piratenpark & Zeeaquarium Het Arsenaal

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig tot 4 maanden na aankoop. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Het Arsenaal in Vlissingen is het grootste piratenpark van Nederland en biedt een gezellig dagje weg voor kinderen en volwassenen. Ontdek in dit zeeroversnest hoe het leven eraan toe ging in de tijd van de piraten aan de hand van leuke attracties. Geniet ook van een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om roggen en haaien te aaien. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Zeeaquarium 

In de tentoonstelling ‘1000 meter onder de zeeniveau’ kun je genieten van zowel tropische als inheemse vissoorten uit directe omgeving. Uniek is dat het water uit de aquaria dagelijks wordt ververst. De aquaria staat in directe verbinding met het water in de jachthaven. 

Arsenaal Toren

Het grootste kunstwerk van Zuid-West Nederland, de Arsenaal Toren, is een onderdeel van het attractiepark. Na een uitgebreide renovatie kun je weer omhoog met de glazen lift. Geniet vanaf het 45 meter hoge platform van het 360 graden uitzicht over Vlissingen, het achterland en de zee. 

Bereikbaarheid

Het Arsenaal is gevestigd in het Zeeuwse Vlissingen. Parkeren kan in de buurt van Het Arsenaal op slechts 5 minuten lopen. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Arsenaal