Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

31% korting Dino Experience Park nu entree maar €9.95 pp

9.95

Enteeticket Dino Experience Park €9.95

Artikelnummer: 2604d7c5d31f Categorie: Tag:

Enteeticket Dino Experience Park voor maar €9.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Dino Experience Park met [korting] korting. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Durf jij het aan? Bij het Dino Experience Park in Gouda sta je oog met de dinosauriërs die onze aarde miljoenen jaren geleden bevolkten. Een beestachtig leuk uitje voor het hele gezin!

Dino Experience Park

Zijn jouw kids gek op dino’s? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Dino Experience Park. Ga op avontuur als Ranger door het dinopark en sta oog in oog met meer dan 70 dino’s. Los de speurtocht op, leef je uit in de grote speeltuin, spring erop los in de Jump Zone, geniet van een spannende film in de Dino Bioscoop en graaf zelf een dinoskelet op.

Restaurantosaurus

Trek gekregen of zin in een kopje koffie? In het zelfbedieningsrestaurant Restaurantosaurus kun je genieten van een lekkere snack, lunch en verschillende drankjes. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op één van de terrassen. In het restaurant is ook gedacht aan duurzaamheid. Er worden biologisch afbreekbare materialen gebruikt en afval wordt gescheiden.

Bereikbaarheid

Dino Experience Park is gelegen aan de Goudse Sluisdijk. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Het park beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerticket kun je voor €6,50 kopen bij aankomst in het park.

Kijk voor meer informatie op de website van Dino Experience Park. 

Mobiele versie afsluiten