Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

30% korting Walibi Belgium nu entree maar €29.50 pp

29.50

Entreeticket Walibi Belgium €29.50

Artikelnummer: fb302ffd1b8d Categorie: Tag:

Entreeticket Walibi Belgium voor maar €29.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 9 oktober 2022. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Dol op intense sensaties? Dan moet je in Walibi Belgium zijn! Van ruige achtbanen tot familiale fun, Walibi’s 42 attracties staan klaar om het hele gezin een sensationele daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenlinestoten, in Walibi kan je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen maken. Sinds het nieuwe investeringsplan van 2016 worden er trouwens elk jaar verse attracties en belevenissen aan het park toegevoegd. In Exotic World geniet je bijvoorbeeld van een ritje in de exotische Tiki Waka rollercoaster, en in Karma World proef je van het verre Indië in de beste attractie van 2019: Popcorn revenge! Binnenkort komt er trouwens nòg een nieuwe zone met een erg spannende belevenis bij: de langste, hoogste en snelste rollercoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische attractie temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België in 2019. Vlakbij Brussel!

Bereikbaarheid 

Walibi Belgium is gevestigd in het Belgische Waver, een half uurtje rijden vanaf Brussel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt parkeren bij het park voor €10 per auto. 

Kijk voor meer informatie op website van Walibi Belgium.