Uitverkoop!

30% korting The Climbing Corner nu entree maar €8.00 pp

8.00

Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen €8.00

Artikelnummer: 363d35a1dbe8 Categorie: Tag:

Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen voor maar €8.00 bij Tripper.nl

Zin in een avontuurlijke dag? Ga gezellig klimmen bij The Climbing Corner in Heerlen met [korting] korting. Geldig t/m 11 juni 2023.

Indoor Boulder Centrum is voor iedereen. Het is simpel: fit worden door te klimmen en plezier te hebben, ongeacht leeftijd, vorm of ervaring. The Climbing Corner biedt meer dan 520 m2 oppervlakte en 120 verschillende boulder ‘problemen’, voor zowel beginners als professionals. Speciale uitrusting of eerdere ervaring is niet nodig.

Eerste keer

Boulderen is het oplossen van fysieke problemen; hoe je je lichaam van het begin van het boulder ‘probleem’ naar de top van de muur kunt krijgen met alleen één kleur klimgrepen! Makkelijk genoeg om te beginnen, maar iets dat een leven lang duurt om het onder de knie te krijgen. Onze 180 boulder ‘problemen’ zijn verdeeld over 6 moeilijkheidsgraden en zullen regelmatig veranderen, zodat er altijd iets nieuws en leuks is om aan te pakken.  

Boulderen is een enorm toegankelijke sport. In tegenstelling tot andere vormen van klimmen, zijn er geen touwen nodig en heb je alleen een paar klimschoenen en een korte introductie nodig om te beginnen. Gelukkig ben je nooit te ver van de grond die bedekt is met dikke schuimmatten. Zonder harnas en touw betekent dit ook dat het een veel goedkopere manier is om te beginnen met klimmen.

Kinderen

Klimmen stelt kinderen in staat zichzelf uit te dagen tegen de klim en hun eigen kunnen.  Het bouwt hand-oogcoördinatie, balans, fysieke ontwikkeling, wiskundige probleemoplossing, behendigheid en geduld op. Bij The Climbing Corner kunnen kinderen van 7 – 12 jaar klimmen onder toezicht van een volwassene of als onderdeel van de klimschool, en vanaf 13 jaar zonder toezicht!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van The Climbing Corner.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: