Uitverkoop!

30% korting Boudewijn Seapark nu entree maar €16.50 pp

16.50

Indoor winterpret bij Boudewijn Seapark €16.50

Artikelnummer: 152e8ebc3088 Categorie: Tag:

Indoor winterpret bij Boudewijn Seapark voor maar €16.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 3 maart 2024. Reserveren niet nodig. Gratis voor kinderen kleiner dan 85 cm. Mobiel scanbaar.

Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge. Tijdens de wintermaanden kun je met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor en de ijsbaan! Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen, survival parcours en een coole kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.

Ontdek ook de grote overdekte ijsbaan van maar liefst 60 x 30 meter, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Geniet van een gezellige sfeer dankzij het prachtig nieuw winterdecor en magische verlichting. Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Kers op de taart beleef je in het overdekte dolfinarium. Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris! Tijdens de kerstvakantie transformeert de dolfijnenvoorstelling in een magische kerstvoorstelling, de AquaShow, met prachtige verlichting, extra video’s en special effects!

Bereikbaarheid 

Je kunt bij Boudewijn Seapark de auto gratis parkeren tijdens het winterseizoen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Boudewijn Seapark.

Scroll naar boven