Uitverkoop!

30% korting Batavia Stad Fashion Outlet nu entree maar €3.50 pp

3.50

Koffie of thee + wat lekkers in Batavia Stad Fashion Outlet €3.50

Artikelnummer: 1fbea30b86b4 Categorie: Tag:

Koffie of thee + wat lekkers in Batavia Stad Fashion Outlet voor maar €3.50 bij Tripper.nl

Koffie of thee + wat lekkers in Batavia Stad Fashion Outlet [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Mobiel scanbaar.

Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen en Marker Wadden.

Batavia Stad is een ideale bestemming voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Fashion, food & nog veel meer. Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad. Batavia Stad Fashion Outlet is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn laadpunten voor elektrische auto’s. Batavia Stad is 7 dagen per week open. De straten in het centrum zijn sfeervol, ruim en schoon, de pleinen zijn groen. De 150 winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met een korting van 30% tot 70%. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. Zet je nieuwe outfits in de auto en maak je dag compleet met een van onze thematische fietsroutes. Zo wordt winkelen met het gezin echt een feestje! Een compleet dagje uit bij Batavia Stad Fashion Outlet.

Voucher Coffee&Treat

Wat is nou een dagje shoppen zonder iets lekkers? Bij één van de horeca locaties kun je terecht voor koffie of thee met iets lekkers. Vanaf restaurant la Place in Batavia Stad kun je genieten van het adembenemende uitzicht op de Markerwadden, de Oostvaardersplassen en het VOC Schip Batavia. In Âme Fashion Café komen gastronomie en fashion samen.

VIP DAY PASS

De Batavia Stad VIP Day Pass geeft recht op 10% extra korting op de Outlet prijzen bij de deelnemende merken. Ga bij aankomst naar het Information Centre bij Batavia Stad Fashion Outlet. Hier ontvangt de gast een persoonsgebonden VIP Day Pass. Het Information Centre bevindt zich bij de hoofdingang, tegenover de parkeerplaats.

Dagelijks geopend

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 10.00 tot 20.00 uur

Tijdens vakanties of evenementen zijn er speciale openingstijden. Kijk hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Ruime parkeergelegenheid direct gelegen naast het outlet centre voor een dagtarief van 3 euro per auto. Vanaf NS Station Lelystad Centrum rijdt buslijn 3 of 13 elk kwartier rechtstreeks naar Batavia Stad Fashion Outlet of plan hier je reis. Verken per fiets de mooiste plekjes van Lelystad rondom Batavia Stad Fashion Outlet. Met deze fietsroutes leer je de mooiste en verrassende plekken in en om Batavia Stad Fashion Outlet kennen met als thema’s: 

  • Families
  • Duurzaamheid
  • Kunst & design
  • Waterrijk Lelystad

Kijk voor meer informatie op de website van Batavia Stad Outlet Shopping.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: