Aanbieding!

30% korting AquaZoo Leeuwarden nu entree maar €12.50 pp

12.50

Entreeticket AquaZoo Leeuwarden €12.50

Artikelnummer: 42e781986ec5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket AquaZoo Leeuwarden voor maar €12.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Iedere dag valt er iets nieuws te ontdekken bij AquaZoo Leeuwarden! Sta oog in oog met allerlei soorten dieren. Van flamingo’s, luiaards en wallaby’s tot aan ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda’s, schildpadden en nog veel meer. Ga samen met het gezin op ontdekkingstocht door de dierentuin en leer alles over de bijzondere dieren. Ga bijvoorbeeld naar de ijsbereninspectie en bekijk de dieren samen met de verzorgers vanaf heel dichtbij! In AquaZoo Leeuwarden kunnen kinderen tijdens de hele route lekker klimmen en klauteren via avonturenroutes en kleine speeltuintjes. Loop via boomstammen over de slootjes, steek het moeras bij de kanaries met een trekvliet over en spring van steen naar steen. Vooraan in het park is een grote speeltuin met uitzicht vanaf het terras. Even bijkomen? AquaZoo Leeuwarden beschikt over twee horecapunten en diverse picknickplaatsen. Nieuw halverwege de route: BeachClub! Bekijk hier de plattegrond van het park.

Educatieve presentaties

Vanaf 20 september 2021 worden er weer dagelijkse educatieve presentaties gegeven. Loop tussen de pinguïns tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en zie hoe ze gevoerd worden. Of neem een kijkje bij de ijsbereninspectie. Tijdens de dagelijkse inspectie controleren de verzorgers onder andere de voetzolen en het gebit van de ijsberen. Bekijk hier het volledige Zoo programma. 

Dinoweken

Van 18 september t/m 31 oktober krijg je in AquaZoo Leeuwarden het gevoel alsof je miljoenen jaren teruggaat in de tijd. Tijdens de Dinoweken begeef je je in dit dierenpark midden tussen de dino’s. De één is wel 4 meter hoog en één andere is weer 10 meter lang. De één ziet er heel onschuldig uit, de ander heeft een bek vol scherpe tanden. Stuk voor stuk indrukwekkende dieren. Kom snel langs en ontdek ze allemaal!  

Bereikbaarheid

Aquazoo Leeuwarden beschikt over een eigen parkeerterrein. Je kunt hier de auto parkeren voor €4. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van AquaZoo Leeuwarden.