Uitverkoop!

29% korting De Drentse Koe nu entree maar €4.95 pp

4.95

Entreeticket Speel en IJsboerderij De Drentse Koe €4.95

Artikelnummer: ea903a8ec7ff Categorie: Tag:

Entreeticket Speel en IJsboerderij De Drentse Koe voor maar €4.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Speel en IJsboerderij De Drentse Koe met [korting] korting. Geldig in 2023. Gratis parkeren. Mobiel scanbaar.

Speel en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een buiten- en binnenspeeltuin met een boerderij-thema. Zij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een Speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. In het restaurant bieden zij je een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks.

Op het buitenterrein vind je diverse speeltoestellen, springkussens, skelters, traptrekkers, een kabelbaan, een grote zand/waterbak, een maisdoolhof (juli – oktober) en een dierenweide met ezels, konijnen, kippen en geiten. Er kan ook gespeeld worden in de verwarmde speelschuur met 3 verdiepingen. Hier vind je een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, discodansmat en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal. Geniet ook van een gezellige wintershow met Lisa en Loetje in de weekenden (in vakanties ook op woensdag). 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij Speel en IJsboerderij De Drentse Koe. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden

Kijk voor meer informatie op de website van Speel en IJsboerderij De Drentse Koe. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: