Uitverkoop!

29% korting Autoradam nu entree maar €17.50 pp

17.50

Wasbeurt + interieur bij Autoradam in Almere €17.50

Artikelnummer: af1b3a2582ef Categorie: Tag:

Wasbeurt + interieur bij Autoradam in Almere voor maar €17.50 bij Tripper.nl

Wasbeurt + interieur bij Autoradam in Almere met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Dagelijks geopend.

De autowasstraten van Autoradam zijn de grootste en modernste van Nederland. Textielwasstraten met professionele medewerkers combineren snelheid, scherpe prijzen, een streeploos en blinkend wasresultaat met service en aandacht voor de klant.

Ook de zorg voor het milieu staat bij Autoradam hoog in het vaandel. Per auto wordt zo’n 400 liter water gebruikt. Met een ondergronds filtratiesysteem wordt het vuile waswater gerecycled. Door het gebruik van biologische reiniging en het hergebruiken van 90% van het water wordt het milieu maximaal ontzien.

Alle vestigingen hebben een stofzuigerplein met meer dan genoeg ruimte. Hier kun je na gebruik van de wasstraat of wasboxen je auto gratis en onbeperkt zuigen. Ze hebben zelfs een overdekt stofzuigerplein.

Nieuw! Interieurbaan 

De nieuwe interieurbaan in Almere is geopend! Hierbij zet je na het wassen jouw auto op een grote lopende band (de interieurbaan). Vervolgens wordt jouw auto van binnen volledig en grondig schoongemaakt door het interieurteam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ramen, matten, dorpels, stofzuigen en het dashboard. Na een bezoek aan de wasstraat en interieurbaan voelt jouw auto van binnen en van buiten weer als nieuw!

Kijk voor meer informatie op de website van Autoradam. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: