Aanbieding!

28% korting ZODIAC de musical nu entree maar €49.50 pp

49.50

Entreeticket ZODIAC de musical €49.50

Artikelnummer: 68f467f33ac0 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket ZODIAC de musical voor maar €49.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor ZODIAC de musical met [korting] korting. Geldig t/m 9 januari 2022.

Laat je meeslepen in een weergaloos theaterspektakel vol muziek, dans en technisch vernuft, in het meest hemelse theater van Nederland; de iconische Koepel in Breda.  Een voorstelling vol spanning, humor en een gezonde dosis romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is hij alsnog reddeloos verloren.

Het jaar 2031. Onze planeet is er slecht aan toe. Het universum heeft de mensheid opgegeven en de dierenriem – de zodiac – daagt de dappere Boogschutter uit om naar de aarde af te dalen. Zijn opdracht? De vier elementen, vuur, aarde, lucht en water terugvorderen op de mens. Daar aangekomen ziet hij de wereld al snel met andere ogen. Hij valt van de ene verwondering in de andere en ontdekt hoe mooi het eigenlijk is om mens te zijn. Lukt het Bo om de planeet en de mensen waarvan hij is gaan houden, alsnog te redden? Kan hij het tij nog keren?

ZODIAC de musical verwondert en verbindt, en doet tegelijkertijd een oproep om bij jezelf te rade te gaan. Bewustwording, respect voor de natuur en het vinden van verbinding zijn samen de boodschap van deze voorstelling. ZODIAC de musical inspireert bezoekers om te kijken naar wat er om hen heen gebeurt én om zich ermee te verbinden. Welke rol speel jij op weg naar een duurzame toekomst? En wat valt er samen te doen, met andere generaties, als onderdeel van een groter geheel?

Astrologie
Astrologie kent een mooie samenhang met de vier elementen, vuur, aarde, lucht en water, die centraal staan in de voorstelling. En een blik vanuit het universum op onze planeet laat je pas echt beseffen hoe bijzonder, maar ook kwetsbaar de Aarde is, vraag maar eens aan een astronaut. De dierenriem, de zodiac, is een essentieel onderdeel van het sterrenstelsel en kan in deze roerige tijden richting geven aan wat we kunnen doen.

Technologie
De voorstelling speelt zich deels boven het publiek af, de zodiac bevindt zich immers in het universum. Door de ronde hoge zaal word je aan alle kanten door het verhaal omgeven. Innovatieve licht- en geluidseffecten, drones die een rol spelen in het verhaal en projecties op de binnenzijde van De Koepel zorgen samen voor een technologisch hoogstandje.

De  locatie
Het bezoeken van een theatervoorstelling op een iconische locatie maakt het tot een ervaring die je niet snel vergeet. Met de oude Koepelgevangenis in Breda als podium kan ZODIAC de musical bezoekers letterlijk en figuurlijk omringen. Door deze bijzondere setting en het actuele verhaal is dit een theater-ervaring die je niet mag missen!

Kijk voor meer informatie op de website van ZODIAC de musical.