Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

28% korting Tour de BonTon nu entree maar €14.50 pp

14.50

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam €14.50

Artikelnummer: 81416218c26d Categorie: Tag:

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam voor maar €14.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Minimale leeftijd: 18 jaar. Mobiel scanbaar.

Ontdek het best bewaarde geheim van Amsterdam en krijg een exclusieve rondleiding achter de schermen in de beroemdste high-end strip- en seksclub van Amsterdam. Een ex-sekswerker leidt je in deze 1 uur durende tour door een prachtig, exclusief bordeel gelegen in een discreet grachtenpand naast de Heineken Experience. Dit is je kans om al je vragen over de seksindustrie beantwoord te krijgen!

De tour wordt gegeven door een ex-sekswerker aan wie je alles kunt vragen. Ze deelt persoonlijke verhalen die alleen verteld kunnen worden door echte insiders uit de industrie. Je hoort hoe het is om een sekswerker te zijn in Amsterdam, leert over veiligheidsmaatregelen, lokale prijzen en hoe de prostitutie in Amsterdam door de jaren heen is veranderd. Vooroordelen en stigma worden weggenomen en het werk en de sector worden in een ander daglicht geplaatst.

Tijdens de tour kun je alle kamers, waaronder de kleed- en badkamers, bekijken en ontdek je meer over het historische gebouw waarin de seksclub is gevestigd. Aan het eind van de tour krijg je de kans om zelf in de strippalen te klimmen. Laat een spannende foto van je maken terwijl je de meest sexy moves laat zien. Na je bezoek kun je de foto’s gratis downloaden en delen (#tourdebonton).

Bereikbaarheid 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.