Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

28% korting Reptielenhuis de Aarde nu entree maar €7.25 pp

7.25

Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda €7.25

Artikelnummer: 2faeee4b15ee Categorie: Tag:

Entreeticket Reptielenhuis de Aarde in Breda voor maar €7.25 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor Reptielenhuis de Aarde in Breda. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar. Gratis parkeren.

Ontdek de wereld van reptielen en kom oog in oog te staan met deze bijzondere dieren! Het Reptielenhuis in Breda is één van de kleinste dierentuinen, namelijk ongeveer 600m2. Door de kleinschaligheid bieden ze jou een persoonlijker bezoek. Je kunt hier altijd een dierverzorger aanspreken om vragen te stellen over de dieren en ze proberen in elk tijdslot een aantal dieren te voeren en uitleg te geven. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen ook dieren voelen en vasthouden!

De kinderen kunnen bij Reptielenhuis de Aarde kleuren, spelen, gratis speurtochten maken en met een smartphone educatiebordjes scannen voor informatie over de dieren. Er is ook een terras aanwezig waar je lekker kan zitten en kunt genieten van een kopje koffie of fris. De horeca is beperkt tot warme en koude drankjes met eenvoudige zoete snacks. 

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren bij Reptielenhuis de Aarde. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Reptielenhuis de Aarde.