Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

28% korting Pukkemuk nu entree maar €9.00 pp

9.00

Entreeticket Pukkemuk + chips/ijsje + zakje snoep €9.00

Artikelnummer: fce8d7cfc129 Categorie: Tag:

Entreeticket Pukkemuk + chips/ijsje + zakje snoep voor maar €9.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Pukkemuk met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen van 0 jaar. Mobiel scanbaar.

Beleef met het gezin een dag vol plezier bij Recreatiepark Pukkemuk in Dongen. De deal is inclusief een zakje chips of een ijsje en kleine snoepzak.

Binnen- en buitenspeeltuin

In de binnen- en buitenspeeltuin kunnen de kids volop klimmen, klauteren, glijden en springen. In de binnenspeeltuin is er een groot klimrek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Maar ook de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar) worden niet vergeten. Voor hen is er een speciale speelhoek ingericht, met onder andere schommelpaarden, ballenbak en een glijbaan. 

Kinderboerderij 

Op de boerderij zijn er een tal van dieren die je kunt bekijken en met sommige kun je zelfs spelen en knuffelen. Er zijn onder andere geitjes, hertjes, paarden, schapen, varkens, konijnen en cavia’s.

Boerensprookjesbos

Het boerensprookjesbos is een klein dorpje binnen Pukkemuk waar de boeren en boerinnen super spannende verhalen beleven. Beleef deze avonturen door op de rode knoppen te drukken. Deze korte verhaaltjes zijn erg leuk en ook nog eens erg leerzaam voor jong en oud.

Attracties en speeltoestellen

Er zijn diverse attracties en speeltoestellen bij Pukkemuk. Maak een rondje in de klompjesbaan. De bootjes, in de vorm van klompjes, varen een rondje door de baan. Dit gebeurt geheel automatisch. Speel ook een potje voetbal, spring op de air-trampoline en glij van de glijbaan bij de stroberg. In de warme zomermaanden kan er lekker gespeeld worden bij de watersplash en waterglijbaan. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Pukkemuk.