Aanbieding!

28% korting Heerlijckheid Events nu entree maar €9.00 pp

9.00

Entreeticket Christmas Fair Vorden €9.00

Artikelnummer: 10076d3da437 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Christmas Fair Vorden voor maar €9.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor Christmas Fair Vorden. Geldig op 16 t/m 18 december 2022. Reserveren niet nodig. Gratis t/m 5 jaar.

De gezelligheid en sprookjesachtige sfeer van de Kerst: van 16 t/m 18 december 2022 vindt Christmas Fair Vorden plaats op Kasteel Vorden. Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels… Alle ingrediënten zijn aanwezig om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te kunnen shoppen. Een bezoek aan Christmas Fair Vorden betekent het begin van jouw Kerst!

Kasteel Vorden werd voor het eerst genoemd in een koopakte uit 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen schonk aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden. Het Kasteel ligt in een typisch mooi Achterhoeks bos –en weidelandschap. Er kunnen dan ook diverse wandel- en fietsroutes gevolgd worden. Zo loop je vanuit het kasteel letterlijk het Pieterpad op en vormt het het meest bekende onderdeel van de de Acht Kastelen fietsroute. Het unieke aan Kasteel Vorden is dat het door de huidige eigenaren Karin de Rouw en Jos is opengesteld voor publiek: een unieke kans om kennis te maken met de rijke historie van het verleden.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Christmas Fair Vorden.