Uitverkoop!

27% korting River Cruise Rotterdam nu entree maar €11.00 pp

11.00

Havencruise in Rotterdam €11.00

Artikelnummer: a96d0d4c86b0 Categorie: Tag:

Havencruise in Rotterdam voor maar €11.00 bij Tripper.nl

Havencruise Rotterdam van River Cruise Rotterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2023. Gratis t/m 3 jaar.

Stap aan boord van het nostalgische schip “Nehalennia”! De kapitein heet je van harte welkom voor een uitgebreide boottocht van 1,5 uur door de havens waar vrachtgiganten, ferry’s, cruiseschepen en sleepboten hun thuishaven hebben. Aanschouw de bedrijvigheid op de Maas en bekijk de moderne architectuur vanaf de andere kant. De manier om Rotterdam te ontdekken!

Onderweg zie je de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Euromast, Schiedam, Waalhaven, voormalige R(otterdamse) D(roogdok) M(aatschappij), Eemhaven, ss Rotterdam en het oude hotel New York. Tijdens de tocht geeft de audiovisuele gids in het Nederlands, Engels en Duits informatie over alle bezienswaardigheden. De Nederlandstalige uitleg is speciaal in het Rotterdams, zodat je ook een woordje Rotterdams leert!

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het buitendek. Aan boord is een bar en keuken waar drankjes, lunchgerechten en snacks verkrijgbaar zijn.

Bereikbaarheid

Vanaf het Rotterdam Centraal Station kan je met het Openbaar Vervoer (Metrolijn D) – of tramlijn 23 of 25, uitstappen bij halte “Leuvehaven” 300 meter links van de “Erasmusbrug”. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Havencruise in Rotterdam.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: