Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

27% korting Gasterij ’t Karrewiel nu entree maar €22.50 pp

22.50

1 uur Bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel €22.50

Artikelnummer: 4d0eb9a509e9 Categorie: Tag:

1 uur Bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel voor maar €22.50 bij Tripper.nl

Zin in een leuk en actief uitje met vrienden of familie? Ga gezellig bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel, gevestigd in een monumentaal pand op de Paardenmarkt in het historische centrum van Delft. Gasterij ’t Karrewiel al 35 jaar een unieke uitgaansgelegenheid in Delft.

De Gasterij heeft 10 volautomatische bowlingbanen. Voor kinderen hebben zij automatische bumpers (in te stellen per speler), glijbaantjes en (kinder-) bowlingballen. Het gebruik van deze faciliteiten is gratis, ook krijg je bowlingschoenen gratis in bruikleen. Ook beschikken zij over diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en uitermate geschikt zijn voor gezellige grilldiners, à la carte diners in Burgers en Bistro ’t QarraZ, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Ook beschikken zij over een Spelerij speciaal voor de kinderen.

Bij Gasterij ‘t Karrewiel betaal je per baan. Er kunnen 6 personen op 1 baan, dus of je nu met z’n tweeën of met z’n zessen gaat bowlen, de prijs verandert hierdoor niet. 

Bereikbaarheid

Gasterij ’t Karrewiel is gevestigd aan de rand van het historisch centrum van Delft. Ze beschikken over een eigen parkeerterrein voor de deur. 

Kijk voor meer informatie op de website van Gasterij ’t Karrewiel.