Aanbieding!

26% korting World of Dinos nu entree maar €14.50 pp

14.50

Entreeticket World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer €14.50

Artikelnummer: bfd5f0b5bdb9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer voor maar €14.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor World of Dinos in EXPO Haarlemmermeer met [korting] korting. Geldig op 10, 11, 17, 18 en 24 dec 2022 t/m 8 januari en 14 jan 2023.

Grootste Dino Expo van Europa tijdens kerstvakantie in Nederland!

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 10 december tot en met 14 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de kerstvakantie te zien in Expo Greater Amsterdam tussen Hoofddorp en Haarlem.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. De immense expo komt nu voor de eerste keer in zijn geschiedenis naar de regio Haarlem. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren Expo Greater Amsterdam naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Bereikbaarheid

De EXPO Haarlemmermeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Parkeren kan tegen betaling voor de deur. Gebruik voor navigatie het volgende adres: Stelling 1, Vijfhuizen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos.