Aanbieding!

26% korting Moco Museum nu entree maar €14.50 pp

14.50

Entreeticket Moco Museum €14.50

Artikelnummer: 4db0600befde Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Entreeticket Moco Museum voor maar €14.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 september 2021. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 9 jaar.

Moco Museum in Amsterdam stelt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar voor het grote publiek. Sinds de opening van het museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. De collectie bestaat uit moderne hedendaagse kunst geleid door Street Art kunstenaar Banksy. Naast Banksy heeft het museum onder andere werken van Andy Warhol, Icy & Sot, Haring, JR, Kusama en meer.

Exposities die nu te zien zijn

  • Artist The Kid: The Future is Old
  • Studio Irma – Reflecting Forward (Digital Immersive Art exhibition) 
  • Banksy: Laugh Now
  • JR (featuring Emmy-nominated “The Gun Chronicles”)
  • Kusama Room
  • Moco Masters: wisselend werk
  • Moco Garden: wisselende tentoonstellingsruimte buiten

Combineren met een dagje Amsterdam

Een bezoek aan het Moco Museum is met zijn centrale ligging goed te combineren met andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Amsterdam. Combineer je bezoek bijvoorbeeld met andere musea in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, of ga een dagje shoppen op de Kalverstraat. Maak een tour in een rondvaartboot, bezoek de 9 straatjes, of laat je culinair verrassen in één van de vele restaurants.  

Bereikbaarheid

Het Moco Museum bevindt zich op het Museumplein in Amsterdam. Het Museumplein is goed te bereiken. Er stoppen hier diverse tramlijnen en in de omgeving. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in de Q-park onder het Museumplein. Op 5 minuten lopen vind je Parkeergarage Overtoom. Deze parkeergarage is iets goedkoper dan de parkeergarage aan het Museumplein. Je kunt hier uitsluitend afrekenen met Parkmobile. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Moco Museum.