Aanbieding!

26% korting DippieDoe nu entree maar €11.00 pp

11.00

Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe! €11.00

Artikelnummer: da09340ec06d Categorie: Tag:

Beschrijving

Vier Halloween bij Attractiepark DippieDoe! voor maar €11.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor het Halloween-event DippieBoe met [korting] korting. Geldig van 26 t/m 31 oktober 2021. Mobiel scanbaar.

DippieBoe is het leukste Halloween-event van Nederland speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, georganiseerd door en in Attractiepark DippieDoe! Tijdens DippieBoe zijn alle attracties geopend en is Attractiepark DippieDoe volledig omgetoverd tot een griezelig Halloweenparadijs voor de allerkleinsten. Overdag is DippieDoe een vredig kinderattractiepark, maar wanneer de schemer valt en de klok zes keer achter elkaar slaat, begint het park te spoken! Rek en strek samen met Vincent de vrolijke vogelverschrikker, teken jouw spannendste monster op het krijtplein, geniet van dans en theater, ontmoet de wonderbaarlijke wezens in het park en stap in het spannende spookhuis… Als je durft!

Kom verkleed naar het park toe en vier het leukste dagje Halloween voor kinderen met ons mee! 

Bereikbaarheid 

Attractiepark DippieDoe is gevestigd in Best nabij Eindhoven. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €4 parkeren op het parkeerterrein bij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark DippieDoe.