Uitverkoop!

26% korting Centre du Lac nu entree maar €27.95 pp

27.95

Dagentree Centre du Lac €27.95

Artikelnummer: 762e5fe37b5a Categorie: Tag:

Dagentree Centre du Lac voor maar €27.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. 4 maanden geldig. Op maandag damesdag. Minimale leeftijd: 12 jaar. Mobiel scanbaar.

Een bezoek aan Centre du Lac is een zintuiglijke beleving. Met maar liefst 8 verschillende soorten sauna’s stap je van de ene ervaring in de andere ervaring. De sauna’s hebben één ding gemeen: na afloop voel je je een heel ander mens. Tussen de saunarondes door kun je heerlijk ontspannen in maar liefst 6 verschillende baden. Je kunt de baden ook gebruiken om jouw saunaronde te beginnen of om juist goed af te koelen. De baden variëren in temperatuur tussen de 18 en 38 graden Celsius.

Om de lichaamstemperatuur tijdens een saunabezoek niet te laten stijgen, openen de huidporiën en vindt vaatverwijding plaats. Een versnelde doorbloeding is het gevolg. Ook komen zweetkliertjes in werking. Door transparantie ‘reinigt’ het lichaam zich. Transpiratievocht onttrekt zich aan het bloed en zo worden andere afvalstoffen afgedreven. Ook daalt de bloeddruk. Een voordeel van het temperatuurverschil binnen en buiten de sauna is de herhaalde verwijding van de bloedvaatjes.

Deze training van het lichaam maakt je minder gevoelig voor temperatuurverschillen, ook in het dagelijks leven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tal van wetenschappelijke studies onderstrepen het positieve effect van de sauna op het lichaam.

Damesdag

Iedere maandag is het damesdag. Alle saunadagen zijn ongekleed, dus badkleding is ook op maandag tijdens damesdag niet toegestaan. 

Bereikbaarheid

Het sauna en beautycentrum is gelegen in Pijnacker in de nabijheid van de grote steden Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Den Haag. Je kunt bij Centre du Lac gratis parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Tevens is er een elektrisch oplaadpunt aanwezig voor elektrische auto’s. Centre du Lac is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand bevindt zich bushalte ‘Meersma’ Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Centre du Lac.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: