Uitverkoop!

26% korting Avonturenboerderij Molenwaard nu entree maar €12.50 pp

12.50

Entreeticket Avonturenboerderij Molenwaard €12.50

Artikelnummer: cd2f5e056435 Categorie: Tag:

Entreeticket Avonturenboerderij Molenwaard voor maar €12.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 8 januari 2024. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun de leukste avonturen! Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt door de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, leer alles over kaas maken en behaal je boerderijdiploma! Je kan er een hoop beleven en ontdekken! Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB. Bekijk hier de plattegrond van Avonturenboerderij Molenwaard.

Nieuw! Fien & Teun Speelplein

Klimmen en klauteren maar… leef je uit op het nieuwe Fien & Teun Speelplein! Naast een nieuw voorplein zijn er ook weer lammetjes, waarmee geknuffeld kan worden en tot slot deel ik jullie ons nieuwe thema Lente op de Boerderij met de Giga Grote Kriebelbeetjes:

Ontdek de boerderij met jouw boerderijboekje

Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun jij op ontdekkingstocht met jouw feestelijke boekje over het versierde park. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Winter op de boerderij 

Van 11 november 2023 t/m 9 februari 2024 vier je Winter op de boerderij! Beleef in de wintermaanden echte Hollandse winteractiviteiten en geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ontmoet Fien & Teun én vier natuurlijk Sinterklaas en Kerst.

Leer alles over de winter

Wil jij net als Fien en Teun een écht boertje of boerinnetje worden en meer leren over de boerderijdieren in de winter? Haal dan je winterboerderijdiploma! Doe mee aan de winterdierenspeurtocht, maak de opdrachten en lever jouw antwoorden weer in bij de ingang! Aan het einde van de dag ga je met jouw winterdiploma naar huis!

Fien & Teun Winterfeest

Om de winter te vieren hebben Fien en Teun deze maanden een speciale show op de Avonturenboerderij; het Fien & Teun Winterfeest! Zing en swing mee met de vrolijke winterse liedjes over onder andere sneeuw. Zo vier je samen de winter met het favoriete boertje en boerinnetje.

Kinderschaatsbaan

Bind de ijzers onder en kom samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen op de Fien & Teun Schaatsbaan. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs.

Ontmoet Sinterklaas en zijn Boerderijpieten

Sinterklaas komt tussen 18 november en 3 december 2023 samen met de zijn Boerderijpieten naar de Avonturenboerderij. In deze periode kan jij aan de slag met het Sinterklaas opdrachtenboekje, genieten van een speciale Fien & Teun Sinterklaasshow en natuurlijk mag een ontmoeting met de Sint niet ontbreken!                      

Kom Kerst vieren!

Vier Kerst bij Avonturenboerderij Molenwaard. Het park is dan prachtig versierd en van 9 december 2023 t/m 31 december 2023 kan jij de vro-ho-ho-lijke Kerstman ontmoeten op de boerderij! Benieuwd naar alle dagen waarop de Kerstman aanwezig is? Bekijk dan onze evenementenpagina.

Fien & Teun Dag

Op dinsdag 2 januari 2024 wordt er een Fien & Teun Dag georganiseerd. Is jouw roepnaam Fien of Teun? Dan mag jij deze dag gratis naar de Avonturenboerderij komen!

Bekijk hier alle evenementen.     

Bereikbaarheid

De boerderij is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Het adres van Avonturenboerderij Molenwaard is Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers. Het is mogelijk om bij Avonturenboerderij Molenwaard te parkeren. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €7. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenboerderij Molenwaard.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: