25% korting PSV Eindhoven nu entree maar €10.50 pp

Aanbieding!

10.50

Ontdek het Philips Stadion tijdens de PSV Stadiontour! €10.50

Artikelnummer: 6c6bfd50843a Categorie: Uitstapjes Tag: Tripper.nl

Beschrijving

Ontdek het Philips Stadion tijdens de PSV Stadiontour! voor maar €10.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 december 2021. Inclusief bezoek aan het museum en souvenir. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Tijdens een PSV Stadiontour word je volledig geïnformeerd over alle ins en outs van het Philips Stadion. Je bekijkt diverse unieke plekken met eigen ogen en komt op plaatsen waar je normaal gesproken niet zo snel komt, zoals het Perscentrum en de Sponsoretage. Één van de hoogtepunten is uiteraard het bezoek aan de grasmat, de spelerstunnel en de kleedkamers. Aansluitend breng je op eigen gelegenheid een bezoek aan het PSV Museum waar je wordt ondergedompeld in de clubhistorie. Na afloop van het PSV Museum heb je ook nog de mogelijkheid om een gratis drankje te nuttigen in eetcafé De Verlenging.

Bereikbaarheid

Het Philips Stadion is het stadion van PSV, deze is gevestigd in Eindhoven. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en actuele vertrek- en reistijden. Bezoekers voor de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren op P Oost aan de Frederiklaan. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden. Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kan het stadion je geen parkeergelegenheid bieden.

Kijk voor meer informatie op de website van PSV.