Aanbieding!

25% korting Plopsaqua De Panne nu entree maar €17.64 pp

17.64

Entreeticket Plopsaqua De Panne €17.64

Artikelnummer: 9f040fe68183 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Entreeticket Plopsaqua De Panne voor maar €17.64 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Plopsaqua de Panne met [korting] korting. Geldig t/m 30 juni 2022. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de betoverende landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele glijbanen.

Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren

Wickie de Viking voert je mee langs magische en besneeuwde landschappen naar zijn geweldige Vikingdorp. Onderweg zwem je in de spectaculaire Wild River en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het woeste Stormbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer los met metershoge golven en hevige regenbuien. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil!

Waterpret voor jong en oud!

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners beleven veel plezier dankzij de spectaculaire glijbanen. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Even toe aan een rustgevende pauze? Kom dan tot rust in de relaxerende Sauna, het buitenbad, twee heerlijke bubbelbaden of op de ligweide.

Toegankelijkheid

Plopsaqua is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de ingang van Plopsaqua De Panne staan een beperkt aantal zwembadrolstoelen die gratis gebruikt kunnen worden voor de duur van het parkbezoek tegen inlevering van een identiteitsbewijs. Gewone rolstoelen dienen te worden omgewisseld door een zwembadrolstoel. Aanbevolen wordt om een rolstoel voorafgaand aan je bezoek per mail te reserveren via [email protected] Met deze zwembadrolstoel kan door het waterpark worden rondgereden. In het Stormbad is er een inrijmogelijkheid voor deze stoel. Tevens zijn er aangepaste kleedkamers en toiletten aanwezig voor rolstoelgebruikers. Bekijk hier meer relevante informatie.

Bereikbaarheid

Plopsaqua de Panne is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘De Pannelaan 68 in De Panne België’. Plopsaqua beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Houders van een parkeerkaart voor personen met een handicap kunnen parkeren op de hiervoor bestemde parkeerplaatsen nabij de ingang. Voor alle parkeerplaatsen gelden dezelfde parkeerkosten. Een parkingticket (€12,50) kan worden gekocht aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van De Panne bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad). 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsaqua de Panne.