Aanbieding!

25% korting Nationaal Videogame Museum nu entree maar €7.50 pp

7.50

Entreeticket Nationaal Videogame Museum €7.50

Artikelnummer: ff057a956552 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Nationaal Videogame Museum voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor het Videogame Museum met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021.

Het Nationaal Videogame Museum is ‘the place to be’ voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames. Het museum laat haar bezoekers ook de games van morgen ervaren. Gamers van jong tot oud zijn welkom om te spelen, ontdekken, leren en ervaringen online te delen.

Zodra je binnenkomt in het museum, word je overgoten door alles wat de game cultuur zo mooi en indrukwekkend maakt. Volg de tijdlijn door de sfeerkamers en ontdek de geschiedenis van videogames aan de hand van de gamechangers, hoogtepunten en belangrijke momenten in techniek, artwork en cultuur binnen de game industrie. Speel klassiekers, ontmoet iconen en ontdek de vergeten schatten van de videogames.

Het museum heeft meer dan 200 spelcomputers, homecomputers en arcadekasten speelklaar staan. En alles staat natuurlijk op free-play, je hebt dus geen extra muntjes nodig.

Bereikbaarheid

Het museum is gevestigd in het midden van de passage van Stadshart Zoetermeer, op de eerste verdieping, naast de HEMArkt. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vetrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Videogame Museum.