Uitverkoop!

25% korting Jumpstyle Leeuwarden nu entree maar €10.50 pp

Oorspronkelijke prijs was: €14.00.Huidige prijs is: €10.50.

1 uur springen bij Jumpstyle Leeuwarden €10.50

Artikelnummer: 50c3b46afa4c Categorie: Tag:

1 uur springen bij Jumpstyle Leeuwarden voor maar €10.50 bij Tripper.nl

1 uur springen bij Jumpstyle Leeuwarden met [korting] korting. Inclusief gripsokken. 3 maanden geldig. Gratis voor begeleiders. Mobiel scanbaar.

Bezoek het nieuwe spectaculaire trampoline park Jumpstyle Leeuwarden! Heerlijk een uur vrij springen op de trampolines, tricks oefenen in alle area’s onder toeziend oog van de Jump Masters. Jump Masters letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of nog vettere moves maakt. Wil je nieuwe tricks leren op de trampolines? Vraag de Jump Masters, zij helpen je graag!

Ga met je vrienden en vriendinnen heerlijk jumpen en stunten op de trampolines met grote obstakels, Tumbling lane, Foam Pit en Big Air Bag met spectaculaire trampolines of spring van de Stunttoren. Speel een potje voetbal in de Jump Soccer Arena, of oefen je coolste tricks op de Air Track. Kom freerunnen op de Airfloor Obstacle Zone waar jij je eigen hoogtes bepaald om je tricks te oefenen. Klim en klauter over de gekste obstakels in De Ninja Course, alleen met de juiste snelheid, coördinatie, kracht en behendigheid haal je de overkant van dit spannende hindernisparcours. Speel een battle op de Battle Beam tegen je vrienden, of probeer de overkant te halen op de Rolling Barrl. Stap in een interactieve trampoline game Valo Jump of loop bij de muren op van the Walk Wall en spring torenhoog op de High Performance trampolines!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Jumpstyle Leeuwarden.

Scroll naar boven