Aanbieding!

25% korting Indoorpretpark Maassluis nu entree maar €8.95 pp

8.95

Entreeticket voor Indoorpretpark Maassluis €8.95

Artikelnummer: 148bdea91b7c Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket voor Indoorpretpark Maassluis voor maar €8.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Toegang tot Indoorspeeltuin, Trampolinepark, Glow in the dark golf en potje funbowlen. Geldig t/m 31 december 2021.

Indoorpretpark Maassluis is uniek in Nederland! Het is namelijk een indoorspeeltuin én trampolinepark in één! 

Indoorspeeltuin

In de indoorspeeltuin staat een grote constructie met 3 glijbanen, een powertower bestaande uit 6 lagen elastiek, een kabelbaan, luchtkussens, bouwblokken, draaimolentje en een gratis bus voor de kleintjes, je kunt het zo gek niet bedenken. En natuurlijk GLOWinthedarkGOLF en 2 coole funbowlingbanen! Kinderen kunnen zich daarnaast ook uitleven met tafelvoetballen, badmintonnen, tafeltennissen of potje airhockey spelen. 

Speciaal voor de kleintjes (t/m 3 jaar) is er een aparte plek gecreëerd met leuke speeltoestellen, een zeer overzichtelijk en toegankelijke speelplaats met genoeg zitplaatsen voor de ouders.

Trampolinepark

Het spectaculaire trampolinepark is maar liefst 400m2 groot (totaal met speeltuin ca. 2400 m2)! Het bestaat onder meer uit 2 basketbalvelden waar je met trampolines de vetste dunks kunt maken. Daarnaast kun je op het trampolineveld ook via speciale trampolines tegen de muren opspringen en mooie landingen maken in de “BIG AIRBAG”. Daarnaast kun je ook allerlei trucjes doen op het AirTrack kussen. 

Overdag is er voor de kleintjes (1-5 jaar) Ukkiejump en “gewone jump” (6-12 jaar) afwisselend ca. 10-30 minuten springen.
Even niet op trampolinepark? Dan kan je lekker de speeltuin in of even funbowlen! Volwassene kunnen overdag niet mee springen op het grote trampolinepark.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Indoorpretpark Maassluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek-/reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Indoorpretpark Maassluis.