Uitverkoop!

25% korting Dino Zoo Metelen nu entree maar €8.95 pp

8.95

Entreeticket Dino Zoo Metelen + €6 shop tegoed €8.95

Artikelnummer: eb3dd9e217fb Categorie: Tag:

Entreeticket Dino Zoo Metelen + €6 shop tegoed voor maar €8.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Dino Zoo Metelen met [korting] korting. Inclusief shop tegoed van €6. Geldig t/m 5 november 2023. Gratis tot 1 jaar.

Ga op ontdekkingstocht in de bossen van Dino Zoo Metelen en ga 250 miljoen jaar terug in de tijd. Hier leer je alles over dinosaurussen en sta je oog in oog met indrukwekkende, levensgrote dino’s zoals de T-rex, dilophosaurus, spinosaurus, iguandon en raptor. Ook kom je hier échte dieren tegen zoals alpaca’s, grote gevlekte boomeekhoorns, cavia’s, dwergschapen en meer.

Naast het bewonderen van grote dinosaurussen en echte dieren staat het park vol met leuke attracties: jonge paleontologen kunnen dinosaurusbotten opgraven en kinderen kunnen het beest uithangen op verschillende speeltoestellen. Bijkomen van al het speelplezier doe je in het restaurant waar een lekkere curryworst met een portie friet én saus voor je klaar staat. Ideaal voor een leuke en leerzame dag uit met het hele gezin!

De deal is inclusief een tegoedbon van €6, deze kun je inwisselen in de souvenirshop of in de restaurants. Let op! De tegoedbon is alleen geldig op de dag van bezoek en een eventueel restbedrag wordt niet uitbetaald.

Bereikbaarheid 

Dino Zoo is gevestigd in Metelen, Duitsland. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren is gratis bij Dino Zoo.

Kijk voor meer informatie op de website van Dino Zoo. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: