Aanbieding!

25% korting Boerderij Pret nu entree maar €29.95 pp

29.95

Entreeticket Boerderij Pret €29.95

Artikelnummer: efe54354a83e Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Boerderij Pret voor maar €29.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Boerderij Pret Ermelo met [korting] korting. 3 maanden geldig. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar.

Bij Boerderij-Pret is er indoor genoeg te beleven! Springen op de springkussen, klimmen en klauteren of kruipen door de gangenstelsels, spelen in de ballenbaden, glijden van de glijbanen of rodelbaan of bouw jij de hoogste toren of kasteel in de blokkenhoek. Voor de allerkleinste tot ongeveer 3 jaar is er een pamperzone. Deze zachte speelhoek is ingericht voor de allerkleinste met eigen ballenbad en verschillende spelelementen.

Outdoor speelweide

De kinderen kunnen zich outdoor ook goed vermaken. Zo zijn er buiten verschillende springkussen waarvan er 17,5 meter lange tractor-stormbaan, een mega lange kabelbaan, verschillende speelhuizen en speel en klimtoestellen en een voetbalveld. Buiten is er ook en dierenweide met verschillende dieren.

Maisdoolof

Elk jaar een ander maïsdoolhof. Weet jij de uitgang te vinden? Midden in het maïsdoolhof staat een uitkijk speeltoren! Het maïsdoolhof is voor alle bezoekers van het In en outdoor speelparadijs gratis toegankelijk.

Het maïsdoolhof is geopend ongeveer eind juni tot ongeveer eind oktober. Deze periode is afhankelijk van de weersomstandigheden en kan dus afwijken.

Trampolinepark 

Ga jij met je vrienden, familie of zelfs collega’s vrij jumpen, basketballen, dodgeball (trefbal), spring je tegen de schuine trampolines aan of zet je zelf de muziek aan. Bij het trampolinepark van Boerderij-pret kan het allemaal.

Een uniek en nieuw concept in Nederland: je eigen privé trampolinepark! Wie wilt dat nou niet? Maak jouw verjaardag, familiedag of sportdag compleet met 30 minuten springen in een privé trampolinepark. Je kunt het trampolinepark met max. 14 personen (13 personen + 1 volwassene) bezoeken. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Boerderij Pret.