Aanbieding!

23% korting Zero Latency VR nu entree maar €30.00 pp

30.00

Unieke privé VR-ervaring bij Zero Latency VR in Rotterdam €30.00

Artikelnummer: 564b7c1b5ad1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Unieke privé VR-ervaring bij Zero Latency VR in Rotterdam voor maar €30.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor een VR ervaring bij Zero Latency VR Rotterdam. Geldig voor 2-8 spelers. Geldig t/m 31 juli 2021.

Beleef samen met je vrienden of familie veilig ‘s werelds meest geavanceerde free-roam VR-ervaring van Zero Latency VR. Je bevindt je letterlijk in een computerspel, waar je kunt rondlopen, bewegen en elkaar kunt zien. Alle sessies zijn momenteel privé, je speelt dus alleen met personen die je kent. In de VR-arena van 200m2 is alles ingericht om (ook tijdens de VR-ervaring) 1,5 meter afstand te houden. Je speelt dit spel met 2 tot en met 8 spelers tegelijkertijd. Ideaal dus voor vrienden, families en bedrijfsuitjes. Samen met jouw team vecht je tegen hordes losgeslagen zombies, versla je ruimterobots of ontdek je een fantasiewereld. Kies een van de vele VR-ervaringen, trek de VR gear aan en stap in een andere wereld!

Zero Latency VR biedt een virtual reality-ervaring die zijn gelijke niet kent: free-roam VR. Dat betekent dat je vrij kunt bewegen en rondlopen, in een gigantische hal van 200 vierkante meter. Een combinatie van échte en virtuele actie dus. Wereldwijd heeft Zero Latency VR meer dan 40 locaties, de spellen zijn al meer dan 2 miljoen keer gespeeld.

Je hebt keuze uit meerdere VR-ervaringen:

  • Engineerium (fantasy speurtocht) – vanaf 10 jaar, met begeleiding 
  • Singularity (robots, actie en avontuur) – vanaf 10 jaar, met begeleiding
  • Outbreak Origins (zombies, actie en avontuur) – vanaf 13 jaar, met begeleiding
  • Sol Raiders (shooter PvsP, tegen elkaar) – vanaf 13 jaar, met begeleiding
  • Undead Arena (zombie survival spelshow) – vanaf 13 jaar, met begeleiding
  • Vanaf 18 december: Mission Maybee (nieuwe VR avontuur voor de hele familie) – vanaf 10 jaar, met begeleiding

Bereikbaarheid

Je kunt bij Zero Latency VR gratis parkeren voor de deur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zero Latency VR.