Aanbieding!

23% korting Speelpark Klein Zwitserland nu entree maar €5.00 pp

5.00

Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland €5.00

Artikelnummer: e5c9b65cecb9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Speelpark Klein Zwitserland voor maar €5.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar en rolstoelgebruikers.

Speelpark Klein Zwitserland viert dit jaar haar 80ste verjaardag en is daarmee één van de oudste speeltuinen van Europa. De charme van de speeltuin van vroeger gecombineerd met moderne en spannende speeltoestellen. In het speelpark vind je de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa, beiden staan in het Guinessbook of Records. Voor de allerkleinsten zijn er beestachtig leuke speeltoestellen. 

Meer dan alleen een speeltuin

Klein Zwitserland is méér dan alleen maar een nostalgische speeltuin. Een kinderzwembad met Alpenweide, een avontuurlijke midgetgolfbaan, maar vooral het Avonturenbos waar je onder andere hutten kunt bouwen, maken het park tot een dagje zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten en waar je actief bezig bent. Er is voor ieder wat wils! Speelpark Klein Zwitserland is een compleet dagje uit met het hele gezin.

Lekkere trek?

Mocht je trek hebben gekregen van al deze activiteiten? Laat je dan verwennen in het sfeervolle paviljoen ‘Op den Berg’ en kom heerlijk tot rust onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Je mag gerust je eigen picknickmand meenemen om met je familie in een van de picknick hutjes je honger te stillen.

Een gezellige speelse dag tussen de bossen

Een eigentijds en gezellig Avonturenpark in een fraai bebost terrein met grote hoogte verschillen. In speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin. En dat nu al meer dan 80 jaar!   

Halloween

 

In oktober viert Speelpark Klein Zwitserland het leukste Kinder Halloweenfeest in Nederland. Het speelpark is de hele maand oktober schitterend versierd met honderden pompoenen en vliegende vriendelijke spoken. Ook kun je tegen extra betaling Halloween pompoen snijden en marshmallows roosteren. De pompoenen neem je natuurlijk mee naar huis. De Adventure Golfbaan wordt ook volledig in Halloweensferen versierd. Vreemde geluiden en mysterieus gezang klinken door de bomen en struiken en in de verte huilt de vriendelijke weerwolf. Je beleeft het allemaal bij het leukste Halloweenfeest voor kinderen in Nederland. 

Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook uitleven in de onderaardse tunnels van het mysterieuze land, glijden door de grote buisglijbaan en vliegen als een heks op de hoge schommel. Wist je dat de buisglijbaan en de schommel de langste en hoogste zijn van Europa? Beiden staan in het Guinessbook of Records. 

Bereikbaarheid 

Speelpark Klein Zwisterland ligt in een parkachtige omgeving in Tegelen, Limburg. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Bij het speelpark kun je gratis parkeren. 

Kijk voor meer informatie op website van Speelpark Klein Zwitserland.