Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

23% korting Coronel Events B.V. nu entree maar €14.99 pp

14.99

VR Arcade bij Coronel €14.99

Artikelnummer: fd20b80b000e Categorie: Tag:

VR Arcade bij Coronel voor maar €14.99 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. De voucher is geldig t/m 30 juni 2022. Minimaal 2, maximaal 4 personen. Een spel duurt 15 minuten.

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Maak je klaar voor een mind-blowing experience! Probeer met je team een missie succesvol te volbrengen die de wereld van de de ondergang moet redden. Een spel duurt totaal 15 minuten. 

Je kunt kiezen uit de volgende Virtual Reality Games:

  • Overrun
    Dit spel is een meeslepende avonturen shooter, waarin jij met je team door verschillende virtuele locaties reist op jacht naar hordes zombies. Overrun is een mix van actie en avontuur! Het ontbreekt je hier niet aan de nodige schrikmomenten.
  • Strike team delta: defenders of earth
    Deze game is een meeslepende survival-shooter. Kruip in de huid van een dappere marinier op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Doorzoek crashsites op zoek naar cruciale gegevens die nodig zijn om deze oorlog eindelijk te winnen.

Je speelt een spel met maximaal 4 personen. Is je groep kleiner, dan kan het voorkomen dat je ook met andere spelers wordt ingedeeld.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Er zijn genoeg parkeerplekken om de auto te parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van Coronel Fun.