Aanbieding!

22% korting Slot Schaesberg nu entree maar €13.95 pp

13.95

Rondleiding en luxe ontbijt bij Slot Schaesberg €13.95

Artikelnummer: c56fbe73083f Categorie: Tag:

Beschrijving

Rondleiding en luxe ontbijt bij Slot Schaesberg voor maar €13.95 bij Tripper.nl

Geniet van een heerlijk ontbijt en rondleiding met [korting]. Geldig t/m 1 november 2021.

Bij Slot Schaesberg beleef je wat je in andere kastelen bewondert! Zo kun je er de kasteeltoren beklimmen, misschien wel het meest gefotografeerde én herkenbare plekje op het landgoed! Bij het beklimmen van de toren kun je de restanten van dichtbij bekijken. Op het landgoed vind je ook een kinderboerderij. De dieren die je hier vindt behoren tot historische dierenrassen die vroeger in Nederland leefden, maar je nu niet meer zo vaak ziet.

Rondleiding

De gidsen leiden je langs alle bijzonderheden van het prachtige park. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Onderweg leer je alles over de kasteelrestanten, oude ambachten, de historische tuin, de familie van Schaesberg en nog veel meer. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen, dus stel ze gerust!

Luxe ontbijt

Naast een entree en rondleiding geniet je bij Brasserie Hoeve 1650, de gezellige horecagelegenheid naast het slot, van een heerlijk ontbijt. Je hebt de keuze uit een luxe of een gezond ontbijt. Bij beide ontbijtjes krijg je een kopje koffie of thee en een glas jus d’ orange of appelsap.

  • Luxe ontbijt: Kasteelbrood, roerei, ham, kaas, bacon, jam, hagelslag, slaatje met verse garnering
  • Gezond ontbijt: uit Yoghurt, fruit en granola

Bereikbaarheid

Kasteel Schaesberg ligt tussen de kern van Schaesberg van de gemeente Landgraaf en Heerlen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Schaesberg.