Aanbieding!

22% korting Nederlands Bakkerijmuseum Hattem nu entree maar €7.00 pp

7.00

Entreeticket voor het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem €7.00

Artikelnummer: 10470b71289b Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket voor het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem voor maar €7.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis t/m 3 jaar.

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met drie panden en een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land. In dit belevingsmuseum, geschikt voor jong en oud, loop je door de geschiedenis van brood en banket. Ga terug in de tijd of neem een kijkje achter de schermen in de moderne bakkerij.

Kinderen

Iedere zaterdag én elke dag tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen zelf aan de slag. Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen in het museumtheater zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag! 

Tip: Kijk hier voor de activiteitenagenda.

De Gelagkamer

Drink een heerlijk kopje koffie of thee met banket uit eigen bakkerij terecht in de sfeervolle Gelagkamer.

Winkel

In de gezellige museumwinkel kun je terecht voor een leuk souvenir, brood en banket of een ander aandenken voor thuis.

Toegankelijkheid

De charme van het Nederlands Bakkerijmuseum zijn ook de historische gebouwen waarin de collectie is ondergebracht. De aard van de gebouwen brengt met zich mee dat deze minder toegankelijk zijn voor rolstoelen. Het museum probeert dit te ondervangen door trapliften op elke locatie. De demonstratieruimte, de horecagelegenheden en de oude bakkerij zijn wel goed toegankelijk voor rolstoelen. Omdat rolstoelgebruikers niet het gehele museum kunnen bezichtigen betalen rolstoelgebruikers geen entree.

Bereikbaarheid

Het museum is gelegen in Hattem, nabij Zwolle. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrek punt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op parkeerplaats ‘De Bleek’ aan De Bleek 2 in Hattem. Vanaf deze parkeerplaats is het slechts 150 meter lopen naar het museum.

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem