Uitverkoop!

21% korting Warrior Events nu entree maar €33.75 pp

33.75

Entreeticket Horror Experience The Breakout €33.75

Artikelnummer: 64e801e7620a Categorie: Tag:

Entreeticket Horror Experience The Breakout voor maar €33.75 bij Tripper.nl

Horror experience The Breakout met [korting] korting. Geldig 10, 11, 17 of 18 maart 2023. Mobiel scanbaar. Minimumleeftijd: 18 jaar.

The Breakout is een 3 uur durende horror real life adventure game in Meppel, provincie Drenthe. Een adventure game is een compleet nieuwe entertainment vorm in Nederland. De 50 acteurs, unieke locatie en spannende missies geven je het gevoel alsof jij de hoofdrol speelt in je eigen horrorfilm. 

De game is onderverdeeld in 3 levels. Je doel is simpel; red de wereld van een dodelijk virus. The Breakout is gebaseerd op de hitserie ’the walking dead’. Het vaccin is inmiddels ontwikkeld, maar de overheid houdt het voor zichzelf. Zij bepalen wie er blijft leven. Het is jouw taak om in te breken in het overheidslab en het vaccin te stelen. Kijk uit voor de zombies!! Niet iedereen zal blij zij met jouw missie. Pas op met wie je in vertrouwen neemt en bereid je voor op strijd. Kan jij een zombie Apocalyps overleven? 

Kom in contact met de acteurs, onderhandel, bemachtig wapens en maak goede keuzes. The Breakout is een waar horror spektakel. Een gigantische verlaten school, de grimeurs van de Walking Dead, 50 acteurs, professionele stage fighters en nog veel meer! 

Bereikbaarheid

The Breakout is een horror experience van Warrior Events in Meppel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Warrior Events. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: