Uitverkoop!

21% korting Kids Eiland nu entree maar €7.50 pp

7.50

Entreeticket Kids Eiland Den Haag €7.50

Artikelnummer: aa11937413f2 Categorie: Tag:

Entreeticket Kids Eiland Den Haag voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor Kids Eiland. Het grootste kinderspeelparadijs van Den Haag. Reserveren is niet nodig.

Kids Eiland is het grootste, mooiste en gezelligste speelparadijs van Zuid Holland. Meer dan 3000m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot met 14 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in de structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een softplay met grote blokken en voor de alleroudste een hypermoderne freefall glijbaan. Ook hebben ze de nieuwste elastieken klimtoren.

Verder zijn er trampolines, touwbruggen, klimtorens, luchtkussens, skelters, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. In ieder geval genoeg om als kind helemaal uit te leven en veel te ontdekken.

Kids Eiland heeft geen mechanisch aangedreven speelattributen in het speelparadijs. Alle beweegbare speelattributen moeten worden aangedreven door de energie van de kinderen. Hierdoor krijgen de kinderen de lichamelijke beweging die het nodig heeft en zal hij of zij slapen op de terugreis naar huis.

Bereikbaarheid

Kids eiland is gevestigd op de 2e etage van de megastores. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kids Eiland.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: