Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

21% korting Dierenrijk nu entree maar €15.50 pp

15.50

Entreeticket Dierenrijk €15.50

Artikelnummer: ba73bb9cca60 Categorie: Tag:

Entreeticket Dierenrijk voor maar €15.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin: Dierenrijk. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Speeltuinen 

Dierenrijk heeft twee hele grote buitenspeeltuinen: vooraan in het park en halverwege de route. Verder kom je tijdens de wandelroute volop kleinere speelgelegenheden tegen. Vooraan in het park vind je ook een grote binnenspeeltuin: Indoor Apenkooien. Hier kun je lekker warm en droog spelen of even uitrusten. Vanuit het Indoor Apenkooien sta je oog in oog met de chimpansees. Plek genoeg om te spelen dus. 

Tip: Dierenrijk is ook heel geschikt als je op zoek bent naar een dierentuin voor peuters, door alle speelvoorzieningen zullen ook de allerkleinsten zich goed vermaken!

Bereikbaarheid

Dierenrijk beschikt over een eigen parkeerterrein. Je kunt hier de auto parkeren voor €6. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dierenrijk.