Aanbieding!

21% korting Dierenpark de Oliemeulen nu entree maar €9.50 pp

9.50

Entreeticket voor Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg €9.50

Artikelnummer: 948620e7f8e7 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket voor Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg voor maar €9.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Dierenpark de Oliemeulen met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis toegang t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Bezoek Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg en geniet van een onvergetelijk dagje uit in het vreemdste dierenpark van Nederland. Wat ruim 30 jaar geleden begon als een reptielenhuis, is inmiddels uitgegroeid tot een waar dierenpark. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. In de binnenverblijven vind je vele terraria met onder andere slangen, krokodillen en hagedissen. Buiten kun je apen, katachtigen en roofvogels bewonderen. 

Het meest bijzondere is vooral dat je hier ook dieren aan mag raken. Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over de dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Door de uitleg van enthousiaste medewerkers worden fabeltjes uit de wereld geholpen en blijken de vreemde dieren niet eens zo vreemd te zijn. Trek gekregen? Geniet op het terras van een lekker hapje en drankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het speeltoestel. Een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven!

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto gratis parkeren bij Dierenpark de Oliemeulen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dierenpark de Oliemeulen.