Uitverkoop!

21% korting Dierenpark de Oliemeulen nu entree maar €11.50 pp

Oorspronkelijke prijs was: €14.50.Huidige prijs is: €11.50.

Entreeticket Dierenpark de Oliemeulen €11.50

Artikelnummer: ee2d38079bf4 Categorie: Tag:

Entreeticket Dierenpark de Oliemeulen voor maar €11.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Dierenpark de Oliemeulen met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Gratis toegang t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Bezoek Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg en geniet van een onvergetelijk dagje uit in het vreemdste dierenpark van Nederland. Wat ruim 30 jaar geleden begon als een reptielenhuis, is inmiddels uitgegroeid tot een waar dierenpark. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. In de binnenverblijven vind je vele terraria met onder andere slangen, krokodillen en hagedissen. Buiten kun je apen, katachtigen en roofvogels bewonderen. 

Het meest bijzondere is vooral dat je hier ook dieren aan mag raken. Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over de dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Door de uitleg van enthousiaste medewerkers worden fabeltjes uit de wereld geholpen en blijken de vreemde dieren niet eens zo vreemd te zijn. Trek gekregen? Geniet op het terras van een lekker hapje en drankje terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het speeltoestel. Een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven!

Kom tussen 22 april en 2 juni langs om te leren over bijzondere geboortes, kom op kraamvisite bij een aantal pasgeboren dieren en leer wat de Nederlandse natuur ons allemaal te bieden heeft (en wat wij ervoor terug kunnen doen). Dit kun je natuurlijk allemaal doen aan de hand van een leuke en informatieve speurtocht, waarbij je zelfs je eigen insectenhotelletje mag knutselen! Na het bezoek nog niet klaar met dit thema? Dan kun je bij de balie ook nog een doe-pakketje kopen om thuis én in de natuur verder aan de slag te gaan!

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto gratis parkeren bij Dierenpark de Oliemeulen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dierenpark de Oliemeulen.

Scroll naar boven