Aanbieding!

21% korting AquaZoo Leeuwarden nu entree maar €15.00 pp

15.00

Entreeticket AquaZoo Leeuwarden €15.00

Artikelnummer: b5ae384b70a8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket AquaZoo Leeuwarden voor maar €15.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Wandelschoenen aan, backpack om en ontdekken maar! Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel tussen de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de nijlkrokodil. Ga samen op zoek naar bijzondere dieren en kom alles over ze te weten tijdens de verschillende leerzame presentaties. En overal in het park heb je lekker de ruimte, wel zo fijn in deze tijd.

Ga je mee op ijsbereninspectie?

Dit is uniek in Nederland. Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles, die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen doen, van wel heel dichtbij mee. Leuk en leerzaam tegelijk.

Breng ook een bezoek aan de pinguïns tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn. Tussen de pinguïns lopen is al een feest, maar het Haringhapfestijn maakt je bezoek helemaal compleet. De pinguïns krijgen dan hun smakelijke diner voorgeschoteld en dan waggelen en happen ze erop los.

Avontuurlijk spelen

Dwars door het park lopen avonturenroutes langs de dieren. Loop via boomstammen over de slootjes, steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Hou jij je voeten droog? Ook zijn er speeltuinen en is er zelfs een gigantische airtrampoline om je helemaal uit te leven. Ouders kunnen ondertussen lekker genieten op het terras met een hapje en een drankje. Een spetterend avontuur voor het hele gezin!

Bekijk hier het volledige Zoo programma. 

Bereikbaarheid

Aquazoo Leeuwarden beschikt over een eigen parkeerterrein. Je kunt hier de auto parkeren voor €4,50. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van AquaZoo Leeuwarden.