Aanbieding!

20% korting THIS IS HOLLAND nu entree maar €19.95 pp

19.95

Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam €19.95

Artikelnummer: 34e1c4419741 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam voor maar €19.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor THIS IS HOLLAND met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Mobiel scanbaar.

Altijd al gedroomd om te kunnen vliegen? Nu kan het!

Bij THIS IS HOLLAND ervaar je een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Je voelt je voor even een vogel en bewondert vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer.

Waanzinnige special effects – zoals wind, nevel en geur – prikkelen al je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en wordt verliefd op het gevoel van vliegen!

Wat maak je allemaal mee?

De Experience bestaat uit vier verschillende onderdelen en neemt je mee op een adembenemende 1-uur durende reis door en over Nederland. Door middel van speciale videoprojecties ontdek je in de eerste twee shows meer over het ontstaan van Nederland en de bijzondere watergeschiedenis. Ook maak je alvast kennis met de unieke locaties uit de vlucht. Vervolgens beleef je hét ultieme hoogtepunt: de 5D Flight Experience van 9 minuten. Een onvergetelijke ervaring!

Bereikbaarheid

THIS IS HOLLAND bevindt zich in het ronde iconische gebouw naast het IJ, de A’DAM LOOKOUT en het Eye Filmmuseum en vlakbij Amsterdam Centraal. Er is gemakkelijk te parkeren in de ondergrondse parkeergarage en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kijk voor meer informatie op de website van THIS IS HOLLAND.