Aanbieding!

20% korting SEA LIFE Blankenberge nu entree maar €16.00 pp

16.00

Entreeticket SEA LIFE Blankenberge €16.00

Artikelnummer: 4fa5021c19a2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket SEA LIFE Blankenberge voor maar €16.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Maak bij SEA LIFE Blankenberge een ontdekkingsreis door zeeën, oceanen en meren! Het dierenpark staat garant voor een gezellig en leerzaam dagje weg. Leer leuke feitjes en weetjes over de dieren tijdens educatieve presentaties en loop door de Ocean Tunnel en bewonder verschillende soorten vissen die in de oceaan leven. Hoe bijzonder is dat! Neem ook een kijkje bij het zeehonden- & zeeleeuwenverblijf en dompel je onder in het regenwoud bij Amazonië. Ook kunnen de kids lekker klimmen en klauteren bij Rocky’s Klimavontuur: het grooste klimparcours van België bij SEA LIFE Blankenberge. 

Voedermomenten 

Door de extra grote ramen van de foodprep ruimte, kun je precies zien hoe de dierenverzorgers het eten klaarmaken voor alle dieren. Heb je een vraag? Druk dan op de bel rechts van het raam en je krijgt direct antwoord van de verzorgers! Daarnaast zijn er dagelijks voedermomenten bij zeeleeuwen, zeehonden, otters en pinguïns waar je een kijkje kunt nemen. 

Toegankelijkheid

SEA LIFE Blankenberge is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig. 

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Blankenberge ligt aan de Belgische kust en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt doordeweeks gratis parkeren. In het weekend en tijdens schoolvakanties kun je parkeren voor €1,50 per uur. 

Kijk voor meer informatie op de website van SEA LIFE Blankenberge.