Aanbieding!

20% korting entree Splashtours B.V.

23.50

Korting tickets Splashtours B.V. vandaag maar €23.50 ipv €29.50

Artikelnummer: f2a6bba4b19b Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Splashtours B.V. met 20% korting, betaal vandaag maar €23.50 ipv €29.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Ontdek de skyline van Rotterdam met Splashtours Rotterdam!

Geniet met [korting] korting van een uur durende rondvaart van Splashtours Rotterdam. Geldig t/m 31 december 2021. Opstapplaats: Parkhaven 9, Rotterdam.

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de uur durende stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verdergaat door het water langs de spectaculaire skyline van de stad.

Bereikbaarheid

De opstapplaats is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Splashtours Rotterdam.