Uitverkoop!

19% korting Parc Astérix exploité par Grévin et Cie nu entree maar €47.50 pp

47.50

Entreeticket Parc Astérix €47.50

Artikelnummer: 5d4889180525 Categorie: Tag:

Entreeticket Parc Astérix voor maar €47.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 7 januari 2024. Gelegen vlakbij Parijs. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Combineer jouw vakantie in Frankrijk met een geweldig dagje naar Parc Astérix. Het park ligt 35 km ten noorden van Parijs. Parc Astérix is één van de meest populaire pretparken van Frankrijk en biedt een unieke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Ontdek in dit park de wereld van de beroemde stripverhalen van Astérix en Obelix. Geniet van de vele attracties en shows, allemaal in decor vol Gallische humor. Het park beschikt over spannende attracties, attracties voor het hele gezin en attracties voor de kleintjes, voor ieder wat wils dus! Bekijk de plattegrond van het park hier

Bereikbaarheid

Parc Asterix ligt een uurtje rijden voor Parijs vanaf Nederland gezien. Het park is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein voor €20 per dag.

Kijk voor meer informatie op de website van Parc Astérix.

 

Scroll naar boven