Aanbieding!

19% korting KidZcity nu entree maar €10.50 pp

10.50

Beleef een dag vol plezier bij KidZcity in Utrecht! €10.50

Artikelnummer: 0c5bd9e8f2dd Categorie: Tag:

Beschrijving

?wi=80038&ws=

Beleef een dag vol plezier bij KidZcity in Utrecht! voor maar €10.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor de grootste indoor speelstad van de Randstad. Geldig t/m 31 januari 2022. Mobiel scanbaar. Gratis parkeren.

KidZcity is de grootse indoor speelstad van de Randstad voor kinderen t/m 11 jaar. In een ruimte van 5000 m2 vind je leuke attracties, waaronder een 9 meter hoog kasteel, groot funhouse met obstakels, balloonride, safaritrein, theater met XXXL legoblokken en nog veel meer! Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij een oogje in het zuil houden en genieten van een drankje in het gezellige restaurant. Ook als volwassene kun je genieten van verschillende attracties. Ga mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto’s! Bekijk hier alle attracties. KidZcity is het perfecte uitje bij minder mooi weer. 

Bereikbaarheid 

KidZcity beschikt over een eigen gratis parkeerterrein. Buiten dit parkeerterrein is er ook meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden.