Aanbieding!

19% korting entree Burgers’ Zoo

24.00 19.50

Korting tickets Burgers’ Zoo vandaag maar €19.50 ipv €24.00

Artikelnummer: baa913067e3b Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Burgers’ Zoo met 19% korting, betaal vandaag maar €19.50 ipv €24.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Sta oog in oog met je favoriete dier bij Burgers’ Zoo!

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 april 2021 (m.u.v. de kerstvakantie 19 dec t/m 3 januari). Mobiel scanbaar. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle, bewonder de gieren in de woestijn en breng een bezoekje aan de Afrikaanse savanne! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo in Arnhem! De dierentuin heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Laat je inspireren en verrassen door bijzondere weetjes, filmpjes en mooie foto’s in de volgende leefomgevingen: Burgers’ Park, Burgers’ Safari, Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba, Burgers’ Bush en Burgers’ Ocean. 

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. Bekijk de plattegrond van het park hier

Bereikbaarheid

Burgers’ Zoo is gelegen in de Gelderse hoofdstad Arnhem en is het hele jaar geopend. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Hier zijn ook een ruim aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor €6,00. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Burgers’ Zoo.