Aanbieding!

18% korting S.A.S. Wheels and ways nu entree maar €65.00 pp

65.00

Ontdek Parijs op een Segway! €65.00

Artikelnummer: ae7c3592e3d8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontdek Parijs op een Segway! voor maar €65.00 bij Tripper.nl

Geniet van een Segway tour door Parijs met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Minimum leeftijd is 14 jaar.

Geen tijd om de hele stad door te lopen? Profiteer dan van een van de Segway tours en ontdek de stad. De gids vertelt tussendoor alles wat je moet weten over Parijs en alle bekende bezienswaardigheden!

Paris Express Tour

Geen tijd te verliezen! Mocht je niet veel tijd hebben, maar wil je toch heel Parijs en haar bekendste plekken zien? doe dan de Paris Express Tour van 1 uur met een gids en leer alles over de bezienswaardigheden. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto’s te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Street Art Tour

Laat je verassen door de gratis kunst die Parijs te bieden heeft en doe de Street Art Tour van 2,5 uur. De gids begeleid je door de stad en laat je de prachtigste kunstwerken zien, buiten de musea om. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto’s te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Paris By Night

Tijdens deze tour van 2 uur, die om 18:00 van start gaat, kan je de belichtingen in de prachtige stad Parijs bewonderen. Zie hoe de Eiffeltoren schijnt, de belichtingen op Musée d’Orsay en nog veel meer! Na de tour kan je de avond voortzetten met een diner in de stad. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto’s te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Paris By Sunrise

Deze 2 uur durende tour begint al om 05:00 in de ochtend! Geniet van het nog stille Parijs en ervaar zo de stad helemaal anders. Zie de zon opkomen in de stad van de liefde en sluit de enerverende tour af met een kopje koffie of een ontbijtje in de stad! De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto’s te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.