Uitverkoop!

18% korting Julianatoren nu entree maar €22.50 pp

22.50

Entreeticket Kinderpretpark Julianatoren €22.50

Artikelnummer: 723279fbe797 Categorie: Tag:

Entreeticket Kinderpretpark Julianatoren voor maar €22.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig vanaf 2 april t/m 3 december 2023. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Welkom bij het meest geweldige pretpark voor kinderen in Nederland: Kinderpretpark Julianatoren. Met meer dan 60 te gekke attracties biedt dit park gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar een waanzinnige dag uit!

Attracties  

Stap in de ene na de andere attractie en rol van het ene avontuur in het andere! Maak een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour, vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat en voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een vrije val in De Hoge Hoed. Durf jij een duizelingwekkende rit te maken in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’?

De kleintjes kunnen als cowboys rondrijden op de Paardenbaan, een waanzinnig safari-avontuur beleven op de Safaribaan en op ontdekkingstocht gaan in Kabouterwonderland!

Sinterklaas bij de Julianatoren

Sinterklaas komt naar Kinderpretpark Julianatoren! Samen met zijn Pieten zet hij de boel op zijn kop. Feest mee met de Disco Pieten, behaal je Pietendiploma, geef een wortel aan Ozosnel en zing en dans mee bij alle Sinterklaasshows met Sinterklaas en de Julianatoren-karakters.

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert het park ook nog eens te gekke evenementen:

  • Vier het grootste kinderfeest van het jaar mee tijdens de Sinterklaasweekenden van 18 november t/m 3 december 2023!

Shows en meer

Naast dat de kinderen in het park hun favoriete karakters Meneer kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia ontmoeten is er super veel te beleven:

  • Zing en dans mee bij alle Sinterklaasshows met Sinterklaas en de Julianatoren-karakters
  • Laat je coolste dansmoves zien bij de Pietendisco
  • Geef een wortel aan Ozosnel
  • Behaal je Pietendiploma
  • Ontmoet Sinterklaas
  • En ga met de Pieten in de attracties!

Bereikbaarheid 

Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen waar je de auto kunt parkeren voor €10. Tip: schaf bij aankomst je parkeermunt aan bij de hoofdkassa. Mocht je op parkeerterrein 2 je auto parkeren, dan word je met een pendelbus gratis van en naar het pretpark vervoerd. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.  

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderpretpark Julianatoren.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: