Aanbieding!

18% korting Duinen Zathe nu entree maar €13.50 pp

13.50

All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe €13.50

Artikelnummer: 34aa40d8479f Categorie: Tag:

Beschrijving

All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe voor maar €13.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief koffie, thee, limonade, frites, snacks, belegde broodjes, soep en ijs. Geldig t/m 31 oktober 2021.

Het Friese Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe in het Noorden van Nederland staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier met spannende attracties en een verkeerscircuit. 

Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto’s. Voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation, het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer, samen met agent Bromsnor.

Botsauto’s, een spookhuis, een draaimolen en een familieachtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

Dino Experience Liveshow

Durf jij oog in oog te staan met echte dinosaurussen? In de herfstvakantie (18 t/m 24 oktober) komt de Dino Experience Liveshow naar Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe. De Dino Experience Liveshow is een unieke belevenis en een familieshow voor jong en oud. Beleef de prehistorie opnieuw en kom oog in oog te staan met een levensechte T-REX! De Dino Experience neemt je mee op reis naar de bijzondere wereld van dinosaurussen. De stoere ranger vertelt je alles over dinosaurussen en krijg je aantal dinosaurussen te zien. Hoe vet?! Kom de show bekijken en leer alles over de geweldige dinosaurussen.

Bereikbaarheid

Duinen Zathe is gevestigd in het Friese Appelscha. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het naastgelegen parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op de website van Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe.